Årets julegave «Vårt bærum» bestiller du fra Smågardistene!

Smågardistene er så heldige at vi får selge praktboka «Vårt Bærum» for rabattert pris kr 300,- . Dette er et flott tilbud som både du som kjøper og Smågardistene tjener på. Smågardistene er dypt takknemlige over at Dinamo forlag har gitt oss denne muligheten.

Boka «Vårt Bærum» har nylig kommet i butikkene og er en innholdsrik bok om Bærums historie, kultur, idrett, næringsliv og miljø. Ingen bæring vil kunne bla gjennom denne boka uten å finne noe å kjenne seg igjen i. Boka har masse flotte bilder fra både gamle og nye bærum. Du kan lese litt mer om boka her.

Ikke nøl! Bestill boka «Vårt Bærum» i dag. Vi garanterer deg mange hyggelige stunder og god mimring.

Du kan også få med deg en presentasjon av boka 9. november klokken 18:00 på Bekkestua Bibliotek.