Bruk av Appen «Tutti»

Smågardistene benytter medlemssystemet «Styreportalen» og tilhørende dette systemet får vi appen «Tutti». «Tutti» betyr «alle» på musikkspråk, og dette er en app som både foreldre og musikanter kan benytte for å få oversikt over hva som skjer i korpset og si ifra om musikanten ikke kan komme på en øvelse eller et arrangement.

For å få tilgang til appen, må vi ha registrert e-postadresse og telefonnummer.

Last ned appen

Tutti kan lastes ned fra appstore eller Google play.

Logg på appen

For å få tilgang til appen må vi ha registrert unikt telefonnummer og epostadresse på deg. Vi har denne informasjonen på de aller fleste. Ta kontakt på e-post om du har problemer.

Når du har lastet ned appen, får du opp et innloggingsbilde der du må oppgi telefonnummer. Når du har gjort dette, må du svare på spørsmål for å bevise at du ikke er en robot. Når du har gjort dette, mottar du en kode på SMS.

Når du er inne i appen

Når du er inne i appen, får du opp de siste epostene som er sendt i fanen «feed». Hvis du klikker på «aktiviteter» får du opp aktivitetene framover og du ser at musikanten er påmeldt ved den grønne ringen rundt initialene. Det er mulig å klikke inn på den enkelte aktiviten, og her kan du klikke «kan ikke» og skrive å en kommentar. Kommentaren er synlig for dem som bruker «styre-appen» (korpsstyret)

Noen aktiviter er påmeldingsaktiviteter, slik som konfirmasjonsspillinger, da må man klikke «kommer».