Lei et korps!

Ønsker du å leie et korps? Har du en jubilant du ønsker å overraske? Korps til juletrefesten eller juletretenningen? Ønsker dere å glede nabolaget med musikk? Ønsker du en minikonsert? Anledningene er mange og korps er festlig.

Det er krevende å stable på beina et helt korps, og vi avklarer pris i hvert enkelt tilfelle avhengig av logistikken dette krever. Minimumsprisen vår er kr 10 000. Når det er sagt kan du forvente stor stil og stram underholdning. Ta kontakt med oss dersom du kunne ønske deg å leie inn Smågardistene.

Oppdrag vi har gjort den siste tiden:

DatoOppdragsgiverOppdrag
3. mai 2023PWC NorgeSmågardistene spilte ved mottakelse av utenlandske gjester på Dronningen Marina og ledet et «mini 17.mai-tog» til Folkemuseet der vi gjorde trommestunt.
28. oktober 2022CrayonSmågardistene marsjerte og spilte foran 400 IT-rådgivere som flyttet fra gamle lokaler i Sandakerveien til nye lokaler på Gullhaug Torg.
28. august 2022VM i DØDSTrommegruppa i Smågardistene spilte på VM i DØDS på rådhuskaia i Oslo
29. oktober 2021Aschehoug forlagSmågardistene spilte når gjestene ankom festen der Aschehoug feiret at de var tilbake til normal drift etter pandemien.