Lei et korps!

Ønsker du å leie et korps? Har du en jubilant du ønsker å overraske? Korps til juletrefesten eller juletretenningen? Ønsker dere å glede nabolaget med musikk? Ønsker du en minikonsert? Anledningene er mange og korps er festlig.

Det er krevende å stable på beina et helt korps, så du må forvente en pris på kr 7500,- eller mer avhengig av logistikken dette krever. Når det er sagt kan du forvente stor stil og stram underholdning. Ta kontakt med oss dersom du kunne ønske deg å leie inn Smågardistene.

Idag gratulerer vi korpspappa (John) Dornish med 70 årsdagen???. Smågardistene fikk i oppdrag å kaste glans over feiringen hans ikveld. Men hva hadde Smågardistene vært uten innsatsen fra korpspappaene (og mammaene)? Takk til alle som har bidratt gjennom tidene og som bidrar idag. Et korps er ikke drevet av seg selv.

Slået op af Smågardistene, Stabekk skoles musikkorps i Lørdag den 9. november 2019
Konsert i Frøytunveien på Bekkestua

Hvilken flott start på korpsåret! Tusen takk til beboere i sameiet Bekkestua syd/Bekkestua senter som ønsket å støtte korpset vårt med å kjøpe en konsert og samtidig glede nabolaget med musikk. Hvilken vinn-vinn situasjon! Vi gratulerer samtidig våre ferskeste hovedkorpsmusikanter som har debuterte med sitt aller første spilleoppdrag idag. Bra jobba!???

Slået op af Smågardistene, Stabekk skoles musikkorps i Torsdag den 27. august 2020