Smågardistene går digitalt

Etter at landet stengte ned den sjebnesvangre 12. mars, har Smågardistene gått for å bli en bedre og mer digital versjon av seg selv.Alle musikanter får nå privattimer med sine spillelærere via Facetime, Skype eller andre egnede videochat-plattformer. Første torsdag etter at nedstengningen av landet var et faktum, var Smågardistene igang med digitale øvinger via møteappen Zoom. Dette har vært til musikantenes store glede. Vi er veldig stolte over å ha fått dette til. Hvem hadde trodd dette? For 105 år siden, eller bare for noen uker tilbake!

På grunn av tidsforsinkelser over nett, kan vi ikke spille sammen på ordentlig, men vi møtes, og vi øver hver for oss i parallell. Det er hyggelig. 

Vi er bekymret over korpsets inntektskilder framover. Loppemarked må vi utsette eller avlyse, hvordan skal vi ha penger til å reise på korpstur. Vi må være kreative og tenke nytt. Tusen takk til alle som støtter oss, sparer lopper til oss, donerer penger til oss, gir oss grasrotandelen og så videre.

Smågardistenes første digitale øvelse

Idag er en historisk dag. Første gang i Smågardistenes 105-årige historie har vi hatt en digital øvelse. Hvem hadde trodd det i 1915? Og hvem hadde trodd det i forrige uke? Vi lever i en merkelig tid?. Takk for godviljen, humoren og innsatsen alle sammen???. Bruk musikken til å spre glede?

Slået op af Smågardistene, Stabekk skoles musikkorps i Torsdag den 19. marts 2020