Vi klarte det! Vi er 105år og vi har hatt jubileumskonsert!

Det er ikke lett å planlegge i disse tider, og det er slett ikke enklere å planlegge når du skal feire et 105-årsjubileum, helst med en konsert og helst med publikum. Vi klarte det! Timingen var vi nok heldige med, men at vi planla godt for smittevern og gjennomføring det kan ingen stikke under en stol. Vi hadde utfordringer med å finne et konsertlokale, men heldigvis lot Ramstad skole oss benytte gymsalen. Denne er romslig, og gjorde at vi kunne plassere stoler med god avstand.

Maria Mohn var solist på konserten, og vi fikk ellers selvfølgelig høre både hovedkorps og juniorer. Våre ferskeste juniorer fikk utdelt rose for å markere debuten. Takk for alle som kom på konserten. Vi håper det ikke blir lenge til vi kan invitere dere på konsert igjen.