Smågardistene med utendørs marsjøvelser i Januar

Smågardistene gir seg ikke! Vi får ikke bruke Stabekk skole til øving, men dette var ikke til hinder for at hovedkorpset var igang med marsjøvelse i skolegården på Stabekk skole torsdag 7. januar. Temperaturen var sju kalde, men smågardistene var godt kledt. Korpsstyret hadde rigget med fakler og varm drikke og det ble rett og slett en god øvelse. Smågardistene skal jo være med på NM i marsjering til sommeren, og det ble lite marsjtrening forrige sesong. Derfor var musikantene veldig glade for å kunne marsjere taktfast til litt trommemarsj igjen. Torsdag 14. januar kommer også juniorene til å ha marsjtrening i skolegården.

På spørsmål om hvordan det var å ha marsjøvelse ute i starten av Januar svarte tillitsvalgte i korpset:

Det var veldig bra! Det var bare deilig å slippe å sitte foran zoom enda en kveld…

Hilde 17 år

Slike gutter og jenter, det vil gamle Norge ha!