Smågardistenes 17. mai 2021

Heller ikke i år fikk vi en vanlig 17. mai som vi alle er så glad i. I år fikk vi heller ikke lov til å annonsere hvor/når vi skulle spille. Derfor var vi avhengige av «jungeltelegrafen» for at folk nærområdet skulle vite at vi kom.

Vi startet med tradisjonell morgenoppstilling på Stabekk skole klokken 0730 slik vi gjør hvert år. Musikantene ble inspisert av en representant for Garden slik tradisjonen har vært siden 1955. Smågardistene fortsatte 08:15 med den tradisjonelle morgenrunden som går Stabekk skole – Gartnerveien – Skogveien – Krokvolden – Egersvei – Skogveien – Gamle Ringeriksvei – Flatlandstunet og tilbake til Stabekk skole via Gamle Ringeriksvei. Juniorkorpset gikk i år gjennom Skallumhagen i tillegg.

Etter brunch på skolen fortsatte vi med formiddagsrunden som i år gikk fra Stabekk skole via Bekkestua – Brannstasjonen – Gjønneshagen – Kleivveien og tilbake til Stabekk skole. Det ble en våt 17. mai. Vi takker alle som stilte opp i sin fineste stas og paraplyer langs ruten og vi takker blomstertogkomiteen som delte ut blomsterbuketter til de fremmøtte.

Vi gleder oss til 17. mai 2022!

Smågardistenes Hovedkorps og Juniorkorps spiller «Gammel Jegermarsj» sammen på Bekkestua

Smågardistene var med på Blåsemafiaens 17. mai-potpourri som ble vist på NRK! Se fra 1:40 i klippet under