Smågardistene er Norgesmestere i formasjonsmarsj!

Vi er vannvittig stolte over hva vi har fått til! Norgesmesterskapet i marsjering for skolekorps ble gjennomført digitalt lørdag 12. juni. Bidragene var i forkant sendt inn på video. Smågardistenes hovedkorps deltok med en formidabel opptreden som inkluderte «Den Norske Løve», «Avengers», «Farvel til en Slavisk kvinne» og «Smågardistenes parademarsj». Smågardistenes juniorkorps kom på en nydelig 5. plass med sin «Rock house» som beste og eneste juniorkorps i landet i klassen formasjonsmarsj.

Deltakerne i Norgesmesterskapet var som følger:

GATEMARSJ 

1. Signalkorpset Huseby Skoles Musikkorps 

2. Huseby Skoles Musikkorps – Juniorkorpset 

3. Halden skolemusikkorps 

FORMASJONSMARSJ 

1. Borhaug Musikkorps 

2. Huseby Skoles Musikkorps – Hovedkorpset 

3. Smågardistene – Stabekk skoles musikkorps – Juniorkorpset 

4. Dræggens buekorps 

5. Smågardistene – Stabekk skoles musikkorps – Hovedkorpset 

Smågardistene vant en knepen seier over Huseby skoles musikkorps. Smågardistene fikk 96 av 100 mulige poeng, mens andreplassen kun lå noen få poeng bak. Vi er ikke desto mindre fornøyde. Les mer om resultatet og poengfordeling hos Korpsnett.

Musikantene har gjort en imponerende innsats, men vi vil også berømme Hovedkorpsdirigent Ingunn Hammerseth, juniorkorpsdirigent Mona Kristine Østenstad og marsj-instruktør Sindre Valheim for deres ledelse.

Bilder fra sendingen

Juniorkorpsets formasjonsmarsj i Norgesmesterskapet