SFO-korps på Stabekk skole

Høsten 2021 har Smågardistene for første gang gjennomført SFO-korps som påmeldingsaktivitet på SFO på Stabekk skole. SFO-korpset var åpent for alle på 3. og 4 trinn og det viste seg å bli et ekstremt populært tilbud. Det var så populært at vi måtte dele gruppen i 2 og vi hadde på det meste over 40 barn som var med på SFO-korpset.

Leder for SFO-korpset har vært Mona Kristine Østenstad som er juniordirigent i Smågardistene. Mona har lekt med rytme og melodi med barna og de har fått spille baryton og kornett. Den 18. november holdt SFO-korpset en liten konsert for foreldrene, og det var virkelig moro å se hva de har fått til med 45 minutter korps-øvelse i uka. Flere i SFO-korpset er blitt medlemmer i Smågardistene i løpet av høsten, og vi håper det kan bli flere nå som tilbudet er avsluttet.

SFO-korps ble avsluttet litt tidligere enn planlagt grunnet den eskalerte smittesituasjonen, men vi er svært fornøyde med å ha fått holdt en konsert, og korpset vil se på om vi skal kjøre samme tilbud neste høst. Etter jul tilbyr vi aspirantkorps for alle ferske Smågardister i SFO-tiden.

Dersom du har et barn som er nysgjerrig på korpset, ta kontakt med oss.