En magisk 17.mai

17.mai 2022 vil brenne seg fast i vårt minne. Det er vi sikre på. Gleden ved å feire ekte 17.mai igjen. Gleden over folkehavet, gleden over å marsjere for festpyntede mennesker, gleden over å skape 17.mai-stemningen, gleden over å vise oss fram. Listen vil ingen ende ta.

Vi startet med morgenoppstilling og inspeksjon ved visekorporal Victoria L Fagerholt. Vi fortsatte med tradisjonell morgenrunde med stopp i Krokvollen og Flatlandstunet. Vi spiste frokost tilbake på skolen og var klare til formiddagsarrangementet i skolegården klokken 10:00. Skolegården var fullstappet med glade mennesker og følelsen av å være i dette folkehavet igjen var fantastisk. Etter programmet i skolegården, ledet vi an i det tradisjonelle barnetoget. Etter barnetoget deltok vi på ved oppstart av lekene i skolegården. Vi hadde noen timers pause før Smågardistenes Blomstertog skulle igang. Og for et Blomstertog! Det ble en fantastisk opplevelse for oss Smågardister, og vi er sikre på at det tallrike publikummet også storkoste seg.