Smågardistene deltok på Gardens dag

Endelig fikk vi delta på Gardens dag igjen. Gardens dag ble i år arrangert søndag 17. juni 2022. Som HMK Gardens adoptivkorps har Smågardistene deltatt på Gardens dag flere ganger tidligere, men det er en god stund siden sist.

Vi startet dagen tidlig i gardeleiren på Huseby og hadde generalprøve på tattoo’en (marsjoppvisning) som skulle vises for publikum senere på dagen. Deltakerne i tattoo’en var Vest-Lofoten Paradetropp, Norske Gardeveteranenes drillkontingent, Huseby skoles musikkorps, Smågardistene og HMK gardens 3. gardekompani.

Som deltakere på Gardens dag, fikk vi lunsj i Messa i Huseby leir, og en fin mulighet til å se litt av hvordan det er å være gardist. Klokken 12 kom publikum. Det var utstillere i leiren fra Politiet, Ambulanse og Brannvesen. Det ble avholdt en tattoo klokken 13:00 og en klokken 16:00. Dette var en flott arena for Smågardistene å vise vår prisbelønte drill.