Fantastisk korpstur til Bornholm

Endelig skulle vi få dra på skikkelig korpstur igjen! Bornholm-turen skulle egentlig vært gjort i Juni 2020, men vi vet alle hva som skjedde med alle planlagte hendelser på den tiden. Endelig var det altså duket for skikkelig korpstur. Vi reiste forventningsfulle mandag morgen den 20. juni. Etter en lang busstur gjennom Sverige og ferge over til Bornholm, var vi framme klokken 20:00 mandag kveld på Storløkke Feriepark.

På tirsdag besøkte vi og opptrådte på den flotte borgruinen Hammershus som er Nord-Europas største. Vi hadde også øvinger og vi øvde på å gå drillen vår i blinde og i dobbelt tempo. Det er mye gøy man kan gjøre med en drill!

På onsdag var vi i Svaneke som er kåret til Danmarks vakreste by og som har fantastiske små gamle hus der det produseres søtsaker fra is til lakris, sukkertøy og karameller. Vi fortsatte i til Brændegårdshaven der vi spilte og hadde litt tid til rekreasjon. På kvelden var det diskotek og mesterskap i luftgitar!

På torsdag 23. juni og selveste sankthansaften gjorde vi vår drill på cicusplassen i Allinge og på kvelden var i vi den vakre havnebyen Tejn og ledet fakkeltoget. På fredag marsjerte vi i den vakre og særpregede kystbyen Gudhjem og senere på kvelden var det duket for vår korpstradisjon over dem alle «Smågardistkveld».

På lørdag 25. juni var det hjemtur og vi kom hjem slitne og fornøyde sent lørdag kveld, med nye venner og masse opplevelser i bagasjen.