Oppstartshelg med Sandvika byfest, VM i døds og seminar

Vi i Smågardistene hviler ikke på laurbærene, og første helg etter skolestart var det duket for et rikholding program. Vi startet med å lede byfest-paraden gjennom Sandvika. Det var 3 år siden sist og det var en herlig steming i byen. Paradetrommegruppa vår fortsatte turen inn til Oslo sentrum og Rådhuskaia, der vi hadde fått oppdraget å spille for deltakerne i VM i Dødsing! Dødskult, ikke sant?

Søndag 28. august var det klart for oppstartsseminar på Stabekk skole. Vi har mye på programmet denne høsten også, og det er mye å lære seg – særlig for våre mange ferske hovedkorpsmusikanter som var med på sin første opptreden med hovedkorpset denne helgen.

De flotte bildene fra VM i Dødsing er tatt av Ketil Martinsen Photography. Se flere av hans dødsfete bilder