Koselig julespilling på Bekkestua

Tradisjonen tro spilte vi julen inn på Bekkestua lørdag før 1. søndag i advent (26. november). I år hadde vi hyggelig samarbeid med Hosle og Bekkestua skolekorps og hadde fellesøving på Stabekk skole både for juniorkorps og hovedkorps før opptreden på Bekkestua. Det var morsomt å kunne stille opp med to kjempekorps.

Smågardistene spilte konsert foran Bekkestua senter klokken 11:00 og fortsatte bort til fellesspilling med Hosle og Bekkestua foran Samson klokken 12:00. Vår kjære ordfører Lisbeth Hammer Krogh holdt en førjulsappell «Ingen kan tenne lys for alle, men alle kan tenne lys for noen». Det er helt sant. Det kjempestore juniorkorpset holdt også en flott konsert på torget etter at julegrana var tent.

Etter spillingen på Bekkestua fortsatte Smågardistene tilbake til stabekk skole der det ble litt kaker og saft. Bekkestua og Hosle skolekorps skulle videre på andre oppdrag. Takk for samarbeidet!