Korpsglede og NM i marsjering lørdag 3.juni

Lørdag 3. juni deltar Smågardistene på det staselige arrangementet Korpsglede i Oslo sentrum. Det vil bli korps mange steder i byen. Det kan du lese mer om på Korpsglede sin nettside. Under følger Smågardistenes program for dagen

  • Kl 12:00-13:00: Smågardistene (hovedkorps og juniorer) spiller på festningsplassen sammen med flere andre korps
  • Kl 13:03: Korpsene marjserer mot Universitetsplassen. Smågardistene marsjerer fra Festningsplassen via Kirkegata og Karl Johans gate. Fra Egertorget til Universitetsplassen bedømmes korpsene i gatemarsjering
  • Kl 14:15 Norgesmesterskapet i Formasjonsmarsj på Universitetsplassen
    • Kl 14:35 Smågardistenes juniorer opptrer
    • Kl 14:50 Smågardistenes hovedkorps opptrer

Alle er hjertelig velkomne til å oppleve korpsgleden og korpsfesten i Oslo sentrum lørdag 3. juni!