Fantastisk korpstur til Torremolinos Spania!

Vi har hatt en fantastisk korpstur til Torremolinos i Spania. Det er virkelig lenge siden vi var så mange musikanter. Vi var faktisk 70 musikanter på tur! Vi reiste fra Stabekk skole kl 03:30 natt til søndag 25. juni og det var en en litt døgnvill og opprømt gjeng som gikk ombord på flyet tidlig søndag morgen.

Vi ankom Malaga klokken 11:00 på søndag og varmen slo mot oss. Dagen ble brukt til å slappe av og finne seg tilrette. Mandag morgen startet vi med øving utendørs, men siden det var så varmt om dagene (opp mot 40 grader), var spilleoppdragene våre senere på kveldene. Mandag marjerte vi i Arroyo de la Miel. Vi opptrådte sammen med Fitjar skulekorps, Haddal musikkorps og en lokal gruppe på Plaza de la Mezquita. Tirsdag besøkte vi den vakre og historiske byen Granada her opptrådte vi sammen med Byåsen skolemusikkorps og en lokal gruppe fra Granada.

To faste tradisjoner vi har på korpstur er «yngstekveld» og «smågardistkveld». Yngstekvelden i år ble et morgenarrangement på onsdagen hvor vi ble delt i grupper og bygde sandskulpturer. Yngstekvelden arrangeres av ungdomsskole-musikantene for barneskolemusikantene.

Onsdag ettermiddag og kveld tilbrakte vi i Mijas Pueblo. Her opptrådte vi igjen sammen med Byåsen skolemusikkorps, og det var morsomt å marsjere i «Spanias største korps (?)» med dem. Vi fikk øvd mye på «Gammel Jegermarsj». Etter denne opptredenen hadde de eldste musikantene sin «eldstekveld».

På torsdagen hadde vi «Smågardistformiddag» med gruppeoppgaver og utdeling av diverse priser i henhold til tradisjonene. På kvelden marsjerte vi i Torremolinos og opptrådte igjen med våre nye venner Byåsen skolemusikkorps

Fredag var det pakking og avreise tilbake til Stabekk. Og det var en glad og sliten gjeng som kom tilbake til Stabekk skole nøyaktig 17:30 i henhold til plan.