Petter Udnes dirigerer Smågardistene i høst

Vi er så heldige å ha fått Petter Undes som vikar-dirigent denne høsten. Petter dirigerte også vårkonserten i mars og vi er kjempeglade for at han takket ja til å dirigere hovedkorpset denne høsten. Petter er trompetist med fokus på klassisk musikk. Han har bakgrunn fra Hans Majestet Kongens Garde og jobber både som dirigent, trompetinstruktør og freelance musiker.

Kompetanse på orkesterdirigering har han fra Norges Musikkhøgskole der han har studert i 5 år. Petter er en ivrig dirigent med en kul stil som vi virkelig liker.

Petter Udnes er vikardirigent i Smågardistenes hovedkorps denne høsten siden vår kjære dirigentinne Ingunn Hammerseth skal ha permisjon. Vi gleder oss med Ingunn som ser fram til familieforøkelse denne høsten og ønsker henne all mulig lykke til i sin nye tilværelse.