Vårkonsert med flotte solister

Det svinger når Smågardistene inviterer til vårkonsert. En fullsatt aula på Ringstabekk ungdomsskole fikk oppleve flotte solister, et imponerende hovedkorps og juniorer med delvis egenkomponert eventyrsuite en søndag i mars.

Med Romer og Håkon som konfransierer startet konserten startet med Valdresmarsj, med Marcus som solist på trompet. Deretter viste Eskil imponerende kunster på trombonen sin, mens Sindre slo til med trommesolo på eget stykke.

Juniorene lærte oss at vennskap er viktigere enn kjærlighet, og at du aldri bør spise for mye ostepop.

Vi gleder oss allerede til distriktsmesterskapet i Asker søndag 14. april. Da får du også mulighet til å høre både hoved- og juniorkorps. Og snart starter marsjsesongen!

Eskil spilte solo og dirigerte korpset samtidig
Sindre med full kontroll på trommene