Velkommen til KorpsCAMP 6. juni klokken 14:30 på Haslum skole

Musikk er en glede for livet, og korps er en sosial og fin inngang til musikken. Torsdag 30. mai 15:00-16:30 inviterer Smågardistene til KorpsCAMP på Stabekk skole. Torsdag 6. juni 14:30-16:00 inviterer Smågardistene i samarbeid med Haslum skoles jentekorps på Haslum skole. Vi spiller på de nye instrumentene som OBOS har finansiert og leker med musikk og rytme sammen med vår aspirant- og juniorkorpsdirigent Mona Kristine Østenstad Sanner.

  • Det blir konsert for foreldrene klokken 16:00!
  • Det blir overraskelse og diplom til alle som deltar!

Hvis KorpsCAMPen gir mersmak inviterer vi til å bli medlem i Smågardistene eller Haslum skoles jentekorps. Vi melder da den ferske musikanten inn i Kulturskolen slik at alt er klart for oppstart og instruksjon på ønsket instrument når sommerferien er over.

Les mer om Smågardistene: