Smågardistene deltok på Norwegian Military Tattoo!

Som vinnere av Norgesmesterskapet i formasjonsmarsj 2022 og i anledning Frivillinghetsåret 2022 fikk Smågardistene som eneste skolekorps æren av å representenere frivillighets-Norge i Norwegian Military Tattoo.

Arrangementet ble åpnet med en parade fredag 16. september der både Hovedkorps og Juniorkorps fikk delta sammen med:

Det ble en stor opplevelse for alle musikanter og tilhørende foreldre og støttespillere til Smågardistene og vi marsjerte opp Karl Johans Gate til applaus blant de frammøtte. Vi stilte opp ved Nordre Akershuskai og marsjerte gjennom rådhusplassen, opp til Nasjonaltheateret, ned Karl Johan og via Kongens gate til Festningsplassen der HMK Garden holdt en oppvisning (mini-tattoo).

På lørdag 17. september fikk Smågardistene delta i finalenummeret i Oslo Spektrum på én av de 4 forestillingene, og det var også en stor opplevelse å få være med på dette enorme, berømte og svært profesjonelle arrangementet. Det var svært mange deltakere på tattooen og alle numrene var elegang og presist satt sammen.

Vi syntes det var spesielt gøy å se Imps Motorcycle Display fra London der barn helt ned i 5 år er med på en fantastisk opptreden med motorsykler, pyro og det hele. Barna er fra Øst-London og har fysiske funksjonshemninger, noe som tydeligvis ikke er noen hindring.

Vi er også store fans av Complete Drums der vår paradetrommeinstruktør Trond Mangen Vambeseth er med.